Bekijk de vacatures
OPEN VIDEO

Investeer in de toekomst van de glastuinbouwsector

Maak een duurzame impact én een rendement om trots op te zijn – Investeer in de toekomst van de glastuinbouwsector.

Welkom bij VB, waar we geloven in de kracht van duurzaam investeren in de glastuinbouwsector. Investeren in deze sector biedt niet alleen een hoog rendement op de korte termijn, maar ook een kans om de toekomst van duurzame voedselproductie veilig te stellen.

De wereld staat voor grote uitdagingen op het gebied van voedsel, energie en klimaat. Als gevolg hiervan groeit de vraag naar duurzame oplossingen. Als investeerder kunt u hierop inspelen door te investeren in de glastuinbouwsector. Dit is een investering met een gemiddeld rendement van vijf jaar.

Maar een investering in de glastuinbouwsector betekent veel meer dan alleen financieel rendement. Het betekent ook investeren in een duurzame toekomst.

Wij bieden de mogelijkheid om te investeren op een manier die past bij uw wensen. Wilt u volledig ontzorgd worden? Of wilt u zelf invloed hebben op de manier waarop uw investering wordt ingezet? Wij maken voor u een investeringsvoorstel op maat.

Als u geïnteresseerd bent in investeren in de toekomst van de glastuinbouwsector, neem dan gerust contact met ons op. Wij delen graag onze meer dan een halve eeuw ervaring in complete hightech en duurzame kassenbouw om in elke situatie het hoogst mogelijke rendement te realiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Medewerker

Hoogwaardige technologie

VB maakt gebruik van de nieuwste technologieën om de productieprocessen in de glastuinbouwsector te optimaliseren. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën, kunnen onze klanten hun productieproces efficiënter maken en hun opbrengsten verhogen.

Duurzaamheid

Bij VB staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We werken aan innovatieve oplossingen voor het verminderen van het gebruik van fossiele brandstoffen en het verbeteren van de energie-efficiëntie. Door middel van deze aanpak dragen wij bij aan het behoud van het milieu.

Kwaliteit

Kwaliteit is een belangrijke pijler bij VB. We streven er altijd naar om de beste kwaliteit te leveren, van ons advies tot onze producten.

Klantgerichtheid

Bij VB streven wij ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. We bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Onze klanten kunnen rekenen op onze expertise en service.

Samenwerking

Wij geloven in samenwerking en partnerschap met onze klanten en leveranciers. Door samen te werken en kennis te delen, kunnen we nieuwe oplossingen en innovaties ontwikkelen die waarde toevoegen. Wij zijn van mening dat onze relaties met klanten en partners gebaseerd zijn op wederzijds respect, vertrouwen en open communicatie.

Wat we al hebben gerealiseerd

BENIEUWD NAAR PROJECTDETAILS? BEKIJK WAAR EN WELKE WE ONZE PROJECTEN UITVOEREN.

Alle projecten
Duurzame kas in extreme omstandigheden

Hypermoderne kas

USA
14HA

"All our 30 acres have been with VB, from the beginning, we have worked well together."

Paul Sellew, Little Leaf Farms
Complete klimaatinstallatie voor high-tech kas in Mexico

Duurzame kas voor Finka

MEX
32HA

"De gouverneur, Mauricio Kuri Gonzalez, was aanwezig bij de feestelijke opening en toonde zich zeer verheugd over dit 22 hectare grote high-tech project."

Nanne Bentvelzen - Technical Sales Manager VB
Duurzaam initiatief voor glastuinbouw

Aardwarmteproject Maasdijk

NL

"Dit is het eerste VB project waarbij we in één keer drie bronnen tegelijk aansluiten."

Marco de Bruijne - Director Operations VB
VB bouwt 3 hectare deepfloat sla-systeem

Turn-key kasproject voor Revol

USA
3HA

"Samen met onze partners hebben we een innovatieve oplossing gevonden voor het koelen van de kas, wat resulteert in een duurzame teelt van sla."

Frank van Veen - Operational Manager Horti
Duurzaam telen met Trias Westland

54 tuinbouwbedrijven aangesloten

NL

Dit is een project van én voor telers. Krachtig is dat zij via een eigen coöperatie samenwerken met elkaar en met grote regionale partijen.

20 ha toekomst voor tuinbouw

Bushel boy bouwt aan de toekomst

USA
20HA

"Dit klimaat is zo perfect voor de tomatenplant dat schimmels geen kans krijgen."

Wil Ruigrok, Mason City Bushel Boy Farms
Topcondities speelveld

Veldverwarming voor FC Barcelona

EUR

Het gras van ons hoofdveld ziet er nu in januari uit alsof het mei is!

Veldmanager FC Barcelona
Uitbreiding geothermie-installaties Westland

Duurzame Aardwarmte

NL

"De werkzaamheden van de nieuwe installaties zullen naar verwachting in september van dit jaar aanvangen en in 2024 worden afgerond."

Bas Keijzer - Operational Manager Energy
loading ...

Onze aanpak

VB is specialist in innovatieve totaaloplossingen in de snel veranderende tuinbouwwereld.