Energy

Specialist in geothermie

VB is marktleider op het gebied van bovengrondse geothermie-installaties om kassen duurzaam te verwarmen.

Lees meer
Bekijk de vacatures

Topcondities speelveld

Veldverwarming voor FC Barcelona

EUR
  • Klant FC Barcelona
  • Oppervlakte 7.000 m2
  • Soort Voetbalveld
  • Locatie Spanje, Barcelona
  • Jaar (jaren)
Het gras van ons hoofdveld ziet er nu in januari uit alsof het mei is!
Veldmanager FC Barcelona

Aanvraag project

Op elk moment de ideale omstandigheden voor top condities van het speelveld. De belangen in het internationale topvoetbal zijn enorm. De beste groeicondities voor het gras zijn daarom onmisbaar. Het afgelasten van een wedstrijd is organisatorisch al geen optie meer. Aan VB de vraag om dit te realiseren voor de Europese topclub FC Barcelona.

Uitdaging en aanpak

Het systeem goed in de grond aanleggen is specialistenwerk. VB heeft jarenlange ervaring! Niet alleen door onze activiteiten in diverse stadions, maar ook door onze projecten in de internationale agrosector. Daardoor kunnen we ook flexibel inspelen zelfs de meest strakke planning. We hebben bewezen dat we in zeer korte tijd een geïntegreerd systeem voor veldconditionering kunnen aanleggen.

Resultaat en eigenschappen

Met alleen verwarming onder de grasmat creeren we nog niet de optimale groei omstandigheden voor het gras. Steeds vaker installeren we de verwarming in combinatie met licht- en watersystemen. Daarmee is de bespeelbaarheid van het veld pas echt verzekerd, zodat de kwaliteiten van topvoetballers goed tot hun recht komen.

 

loading map ...