Bekijk de vacatures

VB geeft kijkje achter de schermen bij Trias Westland

In de nieuwe 1,5 meter-maatschappij is het afstand houden de nieuwe norm. Anderhalve meter als het niet anders kan, maar het overgrote deel van de tijd ondernemen we noodgedwongen alle activiteiten vanuit huis en digitaal. Toch maakt VB het mogelijk een kijkje achter de schermen te nemen bij Trias Westland.

Bas Keijzer: ”Geobron locaties zijn, vanuit veiligheidsoogpunt, überhaupt al nauwelijks toegankelijk. Maar nu komen geïnteresseerden er al helemaal niet meer in de buurt. Erg jammer aangezien deze duurzame, innovatieve projecten juist zo interessant en indrukwekkend zijn”. Zo krijgen inmiddels 26 aangesloten glastuinbouwbedrijven warmte van de Trias Westland aardwarmtebron op 2,3 kilometer diepte.

VB slecht bovengenoemde obstakels door geïnteresseerden een kijkje achter de schermen te geven op de projectlocatie van Trias Westland. Middels een virtual reality tour wandelt u, vanuit uw digitale omgeving, door de machinekamer van het project. Via pc of tablet al een interessant ‘uitstapje’ maar met een VR bril wordt de beleving compleet. Nieuwsgierig geworden? Op de Trias projectpagina van VB vindt u de Virtual reality tour bij de projectfoto´s.