Energy

Specialist in geothermie

VB is marktleider op het gebied van bovengrondse geothermie-installaties om kassen duurzaam te verwarmen.

Lees meer
Bekijk de vacatures

VB Vitaliteitsweek 2023: Een week vol gezondheid en betrokkenheid

Bij VB draait alles om onze mensen. We geloven dat het welzijn van onze medewerkers van het grootste belang is, en om dit te benadrukken namen we met veel enthousiasme deel aan de Vitaliteitsweek 2023. Deze energieke week stond in het teken van het bevorderen van gezondheid, welzijn en teamgeest binnen ons bedrijf, en het bleek een succes te zijn.

Een week van actie

De Vitaliteitsweek, die plaatsvond van 25 tot 29 september, was een week waarin onze medewerkers werden aangemoedigd om stappen te zetten naar een gezondere levensstijl. Het programma omvatte een scala aan activiteiten.

Deelnemers begonnen de week met individuele consulten bij de fysiotherapeut om hun persoonlijke gezondheidsdoelen te bespreken. Vervolgens konden ze deelnemen aan vitaliteitswandelingen, bootcamp-sessies, en nog veel meer. De week was een gelegenheid voor collega's om samen te werken aan hun welzijn en ook gericht op teambuilding. 

Gemeenschap en betrokkenheid

Een opvallend aspect van de Vitaliteitsweek was het sterke gevoel van gemeenschap en betrokkenheid onder de medewerkers. Deelnemers moedigden elkaar aan, en werkten samen aan gezondere keuzes.

Toewijding aan gezondheid

De Vitaliteitsweek is niet alleen een op zichzelf staand evenement bij VB. We blijven ons inzetten voor het welzijn van onze medewerkers, en we geloven dat een gezonde en gelukkige werkplek een productieve en succesvolle werkplek is.

Blijf op de hoogte voor meer nieuws en evenementen bij VB ter bevordering van een gezondere toekomst voor ons allemaal. Wil je ook werken bij een bedrijf waar jouw gezondheid voorop staat? Bekijk hier onze vacatures en volg ons op onze socials.