Energy

Specialist in geothermie

VB is marktleider op het gebied van bovengrondse geothermie-installaties om kassen duurzaam te verwarmen.

Lees meer
Bekijk de vacatures

VB dooft licht voor Earth Hour

Zaterdag 27 maart was het Earth hour en VB deed mee.
Earth hour is een jaarlijks terugkerend internationaal evenement dat huishoudens en bedrijven over de hele wereld oproept om de verlichting en andere elektrische apparatuur voor 1 uur te doven tussen 20.30 en 21.30. Earth hour vindt elk jaar plaats in het weekend dat de klok verzet wordt.

Tussen 20.30 en 21.30 doofde VB haar binnenverlichting voor Earth Hour omdat VB op een innovatieve wijze werkt aan duurzame oplossingen voor de wereldwijde voedseluitdagingen. Earth hour sluit aan bij het aandacht vragen voor de noodzaak hiervan. Together we feed the world.

Tijdens Earth Hour doen wereldwijd miljoenen mensen in meer dan 180 landen één uur het licht uit om aandacht te vragen voor de kwetsbare natuur op aarde en de problematiek rondom het klimaat. Dit wereldwijde signaal is belangrijk om het probleem én de oplossing van klimaatverandering wereldwijd op de kaart te zetten en samen de handen ineen te slaan voor onze natuur op aarde. Dankzij Earth Hour maken steeds meer consumenten, bedrijven, overheden en landen duurzame keuzes.