Energy

Specialist in geothermie

VB is marktleider op het gebied van bovengrondse geothermie-installaties om kassen duurzaam te verwarmen.

Lees meer
Bekijk de vacatures

Looye Kwekers kiest opnieuw VB voor kasverwarming in Burgerveen

Looye Kwekers kondigt vol enthousiasme de bouw van een nieuwe kas aan. De nieuwe Looye kas, met als werktitel Burgerveen 3, betekent een mijlpaal in de samenwerking, waarbij VB voor de derde keer de verantwoordelijkheid draagt voor de verwarming van Looye's tomatenkassen.

Met een rijke geschiedenis, heeft Looye Kwekers zich gevestigd als een vooraanstaande speler in de tomatenteelt. Als familiebedrijf heeft Looye Kwekers zich uitgebreid naar diverse locaties, waaronder de teeltlocatie in Burgerveen.

Kas 1 en 2 van Looye in Burgeveen, ook voorzien van een high-tech verwarmingssysteem van VB, hebben bewezen successen opgeleverd in termen van efficiëntie en productkwaliteit. Met een oppervlakte van 8,2 hectare zal Looye Burgerveen 3 deze traditie voortzetten door gebruik te maken van de geavanceerde verwarmingstechnologieën van VB.

De keuze voor VB als partner in kasverwarming benadrukt de tevredenheid van Looye Kwekers met de bewezen expertise en betrouwbare oplossingen die VB biedt. Looye’s Burgerveen 3 kas wordt niet alleen een toonbeeld van technologische vooruitgang, maar ook van de duurzame samenwerking.

De nieuwe kas zal niet alleen profiteren van de betrouwbare verwarmingstechnologie van VB, maar ook van andere geavanceerde kenmerken, zoals een innovatief klimaatsysteem met ventilatie via slurven. Deze technologische voorzieningen dragen bij aan een optimale groeiomgeving en productkwaliteit.

Looye Kwekers, met een focus op duurzaamheid, positioneert Looye Burgerveen 3 als een vooruitstrevend project dat niet alleen aan de huidige behoeften voldoet, maar ook voorbereid is op een duurzame toekomst.

Over Looye Kwekers

Looye Kwekers, bekend van Looye Honingtomaten, Looye JOYN en Looye To Go, is een toonaangevend tomatenmerk met een rijke geschiedenis en meerdere teeltlocaties. Met de bouw van Looye Burgerveen 3 bevestigen ze hun toewijding aan innovatie en hoogwaardige tomatenteelt.