Energy

Specialist in geothermie

VB is marktleider op het gebied van bovengrondse geothermie-installaties om kassen duurzaam te verwarmen.

Lees meer
Bekijk de vacatures

Finka opent 22 hectare duurzame kas in Mexico, VB verantwoordelijk voor de complete klimaatinstallatie

De hightech kassen van Finka zijn gevestigd in de staat Querétaro, Mexico en gespecialiseerd in de teelt van tomaten, komkommers en minikomkommers. Vorige week was Nanne Bentvelzen, Sales Manager bij VB aanwezig bij de opening van de 22 hectare grote duurzame kas.

De gouverneur van de staat Queretaro, Mauricio Kuri Gonzalez was aanwezig bij de officiële opening en toonde zich zeer verheugd over dit high-tech project. Ook klanten, internationale leveranciers en medewerkers waren aanwezig om de voltooiing van de eerste fase van dit grote project te vieren. Na de officiële opening kregen alle aanwezigen een rondleiding door alle faciliteiten met een korte uitleg over de werking van de kas en alle nieuwste technologie waarover het beschikt.

VB is verantwoordelijk voor de complete klimaatinstallatie van de kas welke reeds is geëngineerd voor de toekomstige uitbreiding van de kas. De verwarming van de kas is uitgevoerd met een buisrailsysteem, een teeltleidingsysteem en een CO2-doseerinstallatie die allemaal al zijn geëngineerd voor de toekomstige uitbreiding.