Energy

Specialist in geothermie

VB is marktleider op het gebied van bovengrondse geothermie-installaties om kassen duurzaam te verwarmen.

Lees meer
Bekijk de vacatures

Deelname GreenTech 2024

Het VB team heeft met veel enthousiasme en succes deelgenomen aan de GreenTech 2024, gehouden van 11 tot en met 13 juni in de RAI Amsterdam. Deze internationale beurs voor tuinbouwtechnologie biedt een uniek platform voor innovatie, kennisuitwisseling en netwerken.

GreenTech is een wereldwijd gerenommeerde beurs die professionals uit de tuinbouwsector samenbrengt. Dit jaar richtte het evenement zich op de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen onze sector, waaronder duurzame technologieën, automatisering, en data-analyse. Het was een uitgelezen kans voor ons Salesteam om te netwerken met bestaande relaties en ook nieuwe contacten op te doen.  

Ons team, bestaande uit Edward Verbakel, Michel Winkel, Marco de Bruijne, Nanne Bentvelzen, Celine van der Woude en Lenneke Morit was goed vertegenwoordigd. Onze stand 01.210 trok veel belangstelling vanwege onze high-tech kassenbouwoplossingen wereldwijd.

Samen met onze Atrium Agri partners was het een succesvolle beurs en we kijken ernaar uit om de nieuwe inzichten en connecties die we hebben opgedaan te benutten en om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Bedankt aan iedereen die ons heeft bezocht tijdens GreenTech 2024!