Bekijk de vacatures

Altijd de ideale omstandigheden met veldverwarming

Wij zijn dé specialist in de aanleg van veldverwarming voor professionele sportaccommodaties. Steeds meer Europese topclubs kiezen voor verwarming onder de grasmat, steeds vaker in combinatie met licht- en watersystemen. Daarmee is de bespeelbaarheid van het veld verzekerd.

Veldverwarming laat het gras namelijk beter groeien. Vooral op velden die intensief worden bespeeld, is een optimale groei niet altijd verzekerd. Terwijl de belangen in het internationale topvoetbal groot zijn. Het afgelasten van een wedstrijd is organisatorisch al geen optie meer. En op een veld in perfecte conditie komen ook de kwaliteiten van topvoetballers goed tot hun recht.

Totaalconcept voor veldconditionering

Het systeem goed in de grond aanleggen is specialistenwerk. VB heeft die ervaring. Niet alleen door onze activiteiten in stadions, maar ook door onze projecten in de internationale agrosector. Bovendien bieden we een totaalconcept, compleet met licht- en waterinstallaties. De regie blijft in één hand. Daardoor kunnen we ook flexibel inspelen op zelfs de meest strakke planning. In het verleden hebben we bewezen dat we in zeer korte tijd een geïntegreerd systeem voor veldconditionering kunnen aanleggen. En niet bij de eerste de beste clubs! Van Ajax tot Barcelona.

Referentielijst veldverwarming VB

Nederland

Engeland

Schotland

Wales

Duitsland

Oekraïne

Polen

Denemarken

Spanje

Belgie