Bekijk de vacatures

Sustainable together

VB is actief in de realisatie van hightech tuinbouwoplossingen, wereldwijd. We optimaliseren groeicondities voor uw gewas maar zijn ook voorloper in innovatie, geothermie projecten en in het realiseren van veldverwarming in diverse nationale én internationale voetbalstadions.

VB combineert diverse specialismen om zo totaaloplossingen aan te kunnen bieden

Met meer dan een halve eeuw ervaring hebben we de ontwikkelingen van de horti technologie direct meegemaakt en in veel gevallen zelfs vormgegeven, samen met onze vaste partners, klanten en medewerkers.

VB realiseert duurzame oplossingen in geothermie en zet zo, samen met haar partners, een stap in het terugdringen van het gebruik van fossiele brandstoffen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om hierin het voorbeeld te zijn. Duurzame oplossingen op maat: we zetten altijd een stap meer, voor de meest optimale en duurzame oplossing voor de klant. Met het oog voor de omgeving.

Ontzorgen staat voorop

Onze activiteiten verschillen, de benadering niet: met totale toewijding, know-how van de glastuinbouw en de drive om (langdurig) samen te werken. We staan bekend om onze betrouwbaarheid. Vanaf het eerste advies tot en met de after sales heeft u een partner die u op alle terreinen eerlijk adviseert en ontzorgd. Alles in het belang van het goede eindresultaat.