Energy

Specialist in geothermie

VB is marktleider op het gebied van bovengrondse geothermie-installaties om kassen duurzaam te verwarmen.

Lees meer
Bekijk de vacatures

VB verbindt zich aan expertisecentrum

VB is sinds kort trotse participant van Demokwekerij Westland, omdat het zich als Westlands bedrijf betrokken voelt bij de toekomst van het Westland en de glastuinbouw. “Een aansprekend expertisecentrum als Demokwekerij Westland en haar nieuwe locatie is een visitekaartje voor de hele sector, dat zich midden in het hart van de Nederlandse glastuinbouw bevindt. Als participant draagt VB graag bij aan de realisatie en instandhouding van dit toonaangevende kenniscentrum.” Aldus Edward Verbakel.

VB heeft meer dan 50 jaar ervaring in het realiseren van projectoplossingen voor de glastuinbouw en de industrie. Op dit moment werken 40 betrokken collega’s aan vele aansprekende projecten in Nederland en een groot aantal andere landen. Het internationaal opererende bedrijf heeft als doelstelling om in de Nederlandse thuismarkt actief te zijn voor de topbedrijven in de glastuinbouw. De reeds opgedane kennis kan enerzijds worden toegepast in andere sectoren binnen Nederland en anderzijds worden geëxporteerd naar andere landen.

Demokwekerij Westland is een prominente plek waar toegepast onderzoek en kennisontwikkeling plaatsvindt en tevens (internationale) contacten worden gelegd met potentieel geïnteresseerde bedrijven. Bezoekers uit binnen- en buitenland zijn welkom om zich te laten informeren over de laatste technologische ontwikkelingen en innovaties op het gebied van glastuinbouw.

VB is van plan haar (buitenlandse) relaties mee te nemen voor een bezoek aan Demokwekerij Westland en haar nieuwbouw.