Energy

Specialist in geothermie

VB is marktleider op het gebied van bovengrondse geothermie-installaties om kassen duurzaam te verwarmen.

Lees meer
Bekijk de vacatures

VB klaar voor toekomst op GreenTech

In juni nam VB deel aan GreenTech, dé innovatiebeurs voor de hortisector. Klanten, relaties, partners en geïnteresseerden maakten tijdens GreenTech kennis met VB en haar vernieuwde uitstraling, waarmee VB ook de komende jaren inspeelt op klantbehoeftes en vooruitstrevend en innovatief haar toekomst, samen met haar klanten, op duurzame wijze tegemoet gaat.

De wereldbevolking neemt in omvang toe en de vraag naar gezond eten groeit. VB maakt zich klaar voor de toekomst. Edward Verbakel: “Met onze turnkey kassen met geïntegreerd klimaatsysteem, kunnen we overal ter wereld zorgen dat er voldoende, hoogwaardig kwalitatief voedsel voorradig is. Dat vraagt om een vooruitstrevende blik, een innovatieve kijk op klantoplossingen en een duurzame samenwerking met onze partners en klanten.” Tijdens GreenTech 2019 liet VB hoe zij die toekomst tegemoet gaat.

Jong talent onder indruk van VB
Ook nieuw talent had tijdens GreenTech oog voor waar VB voor staat: innovatie en duurzaamheid. Ruim 250 studenten namen deel aan talentprogramma GreenTech HortiTalent en bezochten de internationale beurs in RAI Amsterdam. Zij werden gekoppeld aan toeleveranciers om ze te laten kennismaken met de sector en de kansen die deze sector met groeiperspectief biedt. Een groep jongeren die VB verkoos als meest innovatieve in haar soort bereikte zelfs de finale! Edward: “Voor die toekomst met groei hebben we volop nieuw talent nodig met hun bijbehorende state-of-the art kennis. Leuk dat studenten zien waar VB voor staat en met ons samen die toekomst tegemoet willen gaan!”

Winning team Greentech Hortitalent

GreenTech HortiTalent werd gecoördineerd door AVAG en GreenTech en werd ook ondersteund door de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.