Energy

Specialist in geothermie

VB is marktleider op het gebied van bovengrondse geothermie-installaties om kassen duurzaam te verwarmen.

Lees meer
Bekijk de vacatures

VB bouwt letterlijk aan een duurzame toekomst

Woensdag 20 maart hebben wij de bouw van ons nieuwe pand symbolisch gevierd. Geheel in lijn met onze toekomstvisie, hebben wij dit op een leuke en passende manier gedaan.  Samen met de kinderen van onze medewerkers hebben geen ‘eerste’ paal geslagen, maar acht grote eiken aan de entreezijde van het perceel geplant. Op deze manier geven we ook iets terug aan de omgeving. 

Bomen staan voor groei, de reden waarom wij ons nieuwe pand gaan bouwen. Deze symbolische start wilden wij graag maken met onze eigen mensen, hun partners en kinderen. We willen ermee onderstrepen dat we met elkaar bijdragen aan wat we willen bereiken. Een duurzame toekomst voor deze en volgende generaties.

De komende maanden zullen de contouren van het nieuwe pand stukje bij beetje meer zichtbaar worden. De bouw kan gevolgd worden op onze nieuwe website, via deze link: www.vb.nl/vb-is-moving. De start van de nieuwbouw was namelijk meteen het moment waarop wij overgingen op onze nieuwe uitstraling; van logo tot website. Een tweede stap in groei en toekomst. 

Met deze nieuwe huisstijl laten wij onze duurzame strategie zien, gebaseerd op onze kernwaarden. Voor ons betekent sustainable, of duurzaam, niet alleen de inspanning die wij gezamenlijk kunnen leveren voor een beter milieu. Het bewust omgaan met energie en water zijn binnen de tuinbouw al vele jaren vaste uitgangspunten en geen bijzonderheid. Voor ons staat duurzaam ook voor langdurig en bestendig. Termen die wij graag koppelen aan onze relaties met onze klanten, leveranciers en collega’s.

Wij blijven ons inzetten voor een duurzame toekomst. Eén die volgende generaties van ons zullen en mogen verwachten. Samen Duurzaam. Sustainable Together!