Energy

Specialist in geothermie

VB is marktleider op het gebied van bovengrondse geothermie-installaties om kassen duurzaam te verwarmen.

Lees meer
Bekijk de vacatures

Nieuwbouw VB

VB gaat vanaf 2019 investeren in een nieuw duurzaam kantoorpand met bijbehorend atrium en bedrijfshal aan de Galgeweg in Naaldwijk. Het huidige pand, aan de Jogchem van der Houtweg in De Lier, bereikt de grenzen van haar capaciteit en met het oog op verdere groei is besloten te gaan verhuizen.

VB staat voor innovatie en duurzaamheid. Vanuit het nieuwe pand, waar ruimte is voor nieuwe ideeën, verbinding en groei, verwachten wij nog beter te kunnen werken aan een duurzame toekomst. Samen met onze medewerkers en ook met onze klanten, partners en relaties.

Een nieuw pand waar letterlijk ruimte is voor samenwerken en verbinden. Een plek waarmee we huidige en nieuwe medewerkers kunnen voorzien van een moderne, eigentijdse werkplek.

We streven naar een volledig energieneutraal pand. Dat past goed bij dat wat we dagelijks doen: het bedenken van energieoplossingen voor onze klanten. Met het atrium, een 11 meter hoge glazen kasconstructie, welke het kantoor met de bedrijfshal verbindt, krijgt het pand ook een passende uitstraling bij het Westland en de kassenbouwprojecten die wij wereldwijd realiseren.

Het nieuwe pand komt zichtbaar aan het verlengde van de A20 richting Rotterdam en Naaldwijk te liggen. VB blijft dus opereren vanuit het hart van de mondiale tuinbouw: Westland.

We verwachten in het voorjaar van 2019 de eerste paal te kunnen slaan. De oplevering van het nieuwe pand en de daadwerkelijke verhuizing zal dan naar verwachting begin 2020 plaatsvinden.