Energy

Specialist in geothermie

VB is marktleider op het gebied van bovengrondse geothermie-installaties om kassen duurzaam te verwarmen.

Lees meer
Bekijk de vacatures

Scherminstallaties

Niet alleen de kas, maar ook scherm, verwarming, irrigatie en koeling hebben een belangrijke invloed op de omgeving van het gewas.

Scherminstallaties

Bij VB begrijpen we het cruciale belang van scherminstallaties voor de optimalisatie van het kasklimaat en energie-efficiëntie in uw tuinbouwonderneming. Onze op maat gemaakte schermsystemen zijn ontworpen om niet alleen de lichtintensiteit en -verdeling binnen uw kas te reguleren, maar ook om bij te dragen aan energiebesparing en het creëren van de ideale groeiomstandigheden voor uw gewassen. Door het implementeren van geavanceerde scherminstallaties kunt u de temperatuur en vochtigheid nauwkeurig beheersen, wat essentieel is voor de gezondheid en productiviteit van uw planten. VB zet zich in voor het leveren van systemen die zowel duurzaam als kosteneffectief zijn, waardoor u kunt profiteren van een lagere energierekening en een verhoogde opbrengst.

Onze scherminstallaties zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek en innovatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën. VB biedt een breed scala aan schermoplossingen, van energiebesparende en verduisteringsschermen tot diffuse lichtschermen en insectengaas, allemaal aangepast aan uw specifieke behoeften. Ons deskundige team werkt nauw met u samen om een systeem te ontwerpen dat naadloos integreert met uw bestaande kasinfrastructuur en teeltstrategieën. Dit persoonlijke maatwerk zorgt ervoor dat uw scherminstallatie niet alleen voldoet aan uw huidige eisen, maar ook flexibel genoeg is om aan te passen aan toekomstige veranderingen of uitbreidingen.

Kiezen voor VB betekent kiezen voor een partner die toegewijd is aan het verhogen van uw teelterendement door middel van geavanceerde scherminstallaties. Wij staan garant voor installaties die de perfecte balans bieden tussen lichtbeheersing, energiebesparing en bescherming van uw gewassen. Door onze jarenlange ervaring en toewijding aan innovatie, kunt u vertrouwen op VB voor het leveren van schermsystemen die bijdragen aan een duurzame en winstgevende toekomst voor uw tuinbouwbedrijf. Laat ons u helpen het volledige potentieel van uw kas te benutten met onze efficiënte, duurzame en op maat gemaakte scherminstallaties.