Energy

Specialist in geothermie

VB is marktleider op het gebied van bovengrondse geothermie-installaties om kassen duurzaam te verwarmen.

Lees meer
Bekijk de vacatures

Complete kassenbouwprojecten

VB realiseert kassenbouwprojecten waar ook ter wereld. Die leveren we compleet met alle installaties.

Complete kassenbouwprojecten

VB is gespecialiseerd in het leveren van complete kassenbouwprojecten, waarbij we nauw samenwerken met u om een op maat gemaakte oplossing te bieden die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften. Ons ervaren team van specialisten zet zich in om de meest geavanceerde technologieën en duurzame praktijken te integreren, van het ontwerp tot aan de realisatie van uw project. Of u nu streeft naar optimalisatie van de productie, energie-efficiëntie of het creëren van een ideaal klimaat voor uw gewassen, VB heeft de kennis en ervaring om uw visie te realiseren.

Onze aanpak bij VB is holistisch; we begrijpen dat elk aspect van de kassenbouw bijdraagt aan het eindresultaat. Daarom omvatten onze projecten niet alleen de bouw van de kas zelf, maar ook de integratie van essentiële systemen zoals verwarming, koeling, irrigatie, en belichting. Deze systemen worden zorgvuldig ontworpen en geïmplementeerd om te zorgen voor de beste groeiomstandigheden voor uw gewassen, terwijl we tegelijkertijd werken aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk. VB streeft naar innovatie en duurzaamheid in elk project, met als doel niet alleen aan de huidige behoeften te voldoen, maar ook vooruit te kijken naar de toekomst van de tuinbouw.

Kiezen voor VB betekent kiezen voor een partner die zich inzet voor kwaliteit en die uw succes op de lange termijn vooropstelt. Wij bieden uitgebreide ondersteuning en advies vanaf de eerste planningsfase tot na de oplevering, om te garanderen dat uw investering maximale waarde oplevert. Ons doel is om een duurzame, productieve en efficiënte kas te creëren die de kwaliteit en kwantiteit van uw gewasproductie verhoogt. Met VB investeert u in de toekomst van uw tuinbouwbedrijf, ondersteund door de expertise en toewijding van een marktleider in de kassenbouw.