Bekijk de vacatures

Sustainable growth drives everything we do

Sustainable together. Het zit in onze genen om rekening te houden met de belangen van anderen. En vooral met het belang van een gezond milieu. Daarom zijn we een heel innovatief bedrijf als het gaat om duurzaam ondernemen en passen wij dit direct praktisch toe door geothermie beschikbaar te maken voor de (glas)tuinbouw.

Niet praten over verantwoord ondernemen, maar gewoon doen

Niet alleen op grote schaal vinden wij dat van belang, ook in het klein. Onze vers gemalen koffie is niet alleen erg lekker, maar ook Fairtrade. Hetzelfde geldt voor andere producten die wij gebruiken, zoals de thee en verse producten die wij onze medewerkers aanbieden.

Duurzaam ondernemen is voor ons een kernwaarde. Eén die ons dagelijks denken en doen bepaalt. Van de grondstoffen tot en met het recyclen van materialen. Een voorbeeld? Met de implementatie van een energiemanagementsysteem laten we op ons eigen bedrijf zien dat we effectief werken aan de CO2-uitstoot en een lager energieverbruik. Zo zal ons nieuwe bedrijfspand na oplevering volledige energieneutraal zijn.

Onze nieuwbouw is volledig energieneutraal,
maar wat betekent dat eigenlijk?

Nieuwbouw VB volledig energieneutraal landscapeNieuwbouw VB volledig energieneutraal portrait

Duurzame technieken inzetten

Ook onze opdrachtgevers bieden we de mogelijkheid duurzamer te ondernemen. Daarvoor ontwikkelen we systemen die de groeiomstandigheden optimaliseren, met een minimale milieubelasting. En we gaan verder. Met de focus op research and development willen we ook in de toekomst vernieuwende systemen en technologieën lanceren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een breed begrip. Duurzame energie, elektrisch rijden, afval scheiden of bewustzijn creëren onder onze medewerkers. Dit alles is terug te vinden bij een duurzaam VB!