Bekijk de vacatures

VB has moved

IN MARCH 2019, WE STARTED THE CONSTRUCTION OF OUR NEW OFFICE IN NAALDWIJK, ONLY 500 METERS FROM OUR PRESENT OFFICE. ON JULY 20TH 2020 WE MOVED TO THE GALGEWEG. 


Our symbolic 'first pile’ was planting eight beautiful oaks on the entrance side of our plot. Trees represent growth and growth is the reason why we want to move to this new location. At the same time, with these trees we also like to give something back to the environment. We made this start together with our employees and their children, because we like to let them contribute to what we want to achieve together: a sustainable future for this and coming generations.

Since the start of the construction of our new building, updates have gone fast. After the groundworks and foundation, the walls and steel construction have shaped the impressive contours of the building. Remarkable is the 11-meter-high glass construction around our new office building. This atrium connects the office with the manufacturing hall and offers space for relaxation and meetings. The glass construction also gives the appropriate appearance to the new office building that belongs to Westland and to the greenhouse construction projects that we are realizing worldwide.

Take a look at the pictures and video's below for an impression!