Energy

Specialist in geothermie

VB is marktleider op het gebied van bovengrondse geothermie-installaties om kassen duurzaam te verwarmen.

Lees meer
Bekijk de vacatures
Speel video

Ontwikkel jezelf met een stage bij VB

In overleg met de afdelingsmanager stel je de stageopdracht of het afstudeeronderzoek vast en bepaal je hoe jouw stageperiode eruit gaat zien.

Je krijgt de ruimte om aan je stageopdracht te werken, maar ook om jouw ideeën en vragen te bespreken met collega’s en waar mogelijk mee te werken aan projecten. Uiteraard ligt de focus op het werken aan jouw stageopdracht of afstudeeronderzoek. Onderstaand mogelijke opdrachten en onderzoeken die je bij VB kunt uitvoeren.

Vraag over een vacature of een algemene vraag?

Stageopdrachten

DATA WAARDE CREATIE

Monitoring klimaatinstallaties

Fossielvrije oplossingen

Nog een nieuwe stage

Ontvochtiging

Leon Ammerlaan
Leon Ammerlaan

De veelzijdigheid van de projecten en het dynamische aspect maakt mijn werk uitdagend

- Operational Manager Climate
Chris Noorlander
Chris Noorlander

Werken bij VB is leuk vanwege het bezig zijn met duurzame projecten

- Werkvoorbereider Geothermie
Lenneke Morit
Lenneke Morit

Fijn is dat VB meedenkt in het doorgroeien, zeker als je ambitie hebt

- Brand Manager

Wat bieden wij

Wil jij samen met ons de toekomst vormgeven en bijdragen aan een duurzame wereld? Bij VB werk je niet alleen bij een gezond, internationaal en groeiend bedrijf, maar draag je ook bij aan onze missie om samen te bouwen aan een duurzame toekomst. Bij VB geloven we in 'SUSTAINABLE TOGETHER'.

Goede arbeidsvoorwaarden

Bij VB investeren we in onze medewerkers. We bieden goede arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden en een passend salaris, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw werk en ontwikkeling.

Goed salaris

We geloven dat hard werken en goede prestaties beloond moeten worden. Daarom bieden we een goed salaris en diverse bonusmogelijkheden om onze waardering voor jouw inzet te laten zien. We willen dat jij je gewaardeerd voelt en tegelijkertijd je doelen kunt bereiken.

Vrije dagen

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers voldoende tijd hebben om te ontspannen en bij te komen. Daarom bieden we ruime vrije dagen en flexibele verlofopties, zodat jij kunt genieten van jouw vrije tijd en een goede werk-privébalans kunt behouden.

Doorgroeimogelijkheden

We streven naar een omgeving waarin onze medewerkers kunnen groeien en zich kunnen ontwikkelen. Met ons uitgebreide crossboardingplan bieden we de tools en begeleiding die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Bij VB krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar een hoger niveau. Lees er alles over in de uitgebreide blog van Koen, van stagiair tot collega.