Bekijk de vacatures

Werken bij VB

Werken bij een gezond bedrijf in de groei? Met het oog op toekomstige groei en de voortdurende inspanning om tot nieuwe ontwikkelingen te komen zoeken wij continu naar versterking van onze organisatie. VB heeft een ambitieus en professioneel team van meer dan 40 specialisten.

 

Volg je eigen ambitie bij een bedrijf met ambitie

De ontwikkeling en realisatie van nieuwe systemen en technieken kan niet zonder gemotiveerde professionals die elke dag werken aan de toekomst van de internationale glastuinbouw. VB investeert in kennis en techniek op hoog niveau. Je maakt nieuwe ontwikkelingen niet alleen van dichtbij mee, je levert er ook een actieve bijdrage aan. Op elk niveau van ons bedrijf.

Regelmatig zoeken we nieuwe collega's die gemotiveerd zijn om bij te dragen aan het succes van een groeiend en gezond bedrijf. Ook als stagiair ben je van harte welkom, waarbij na afloop van je stageperiode gekeken kan worden naar mogelijkheden voor een vast dienstverband.

De volgende vacatures zijn op dit moment beschikbaar:

Wil je meer weten over een functie?

Wil je meer weten over een functie, neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

VB 
Postbus 41
2678 ZG  De Lier

Of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We nemen snel contact met je op.