Bekijk de vacatures

Uw kas geïntegreerd met alle installaties en systemen

Door de integratie van vele specialismen is VB in staat om totaalprojecten uit te voeren. U heeft dan als opdrachtgever nog maar te maken met één aanspreekpunt. De uitvoering van een compleet tuinbouwproject is immers een vak apart.

Niet iedere tuinbouwondernemer heeft de tijd en de expertise om het bouwproces in zijn geheel te coördineren. Met uitgebreide kennis van zaken vormen wij als hoofdaannemer een centraal aanspreekpunt. Tal van kwekers in binnen- en buitenland hebben al gekozen voor projectbegeleiding door VB.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Om dit te waarborgen worden toeleveranciers regelmatig gecontroleerd op het leveren van hoogwaardige materialen en een adequate samenstelling van alle componenten. Efficiënt en exact afgestemd op uw individuele omstandigheden creëren we maatwerk en leveren we installaties van topkwaliteit. VB is uw specialist voor de levering en installatie van o.a.

  • Complete kasconstructies
  • Verwarming- en koelinstallaties
  • Scherm- en verduisteringsinstallaties
  • Intern transport en logistieke teeltsystemen
  • Watertechnische en elektrotechnische installaties
  • Kunstmatige belichting / LED Technologie
  • Projectmanagement en teeltbegeleiding
  • Scherminstallaties

In combinatie met het kasontwerp kan VB voor u ook de scherminstallatie optimaal met uw kas integreren. Voor een optimale regulering van de luchtvochtigheid, de zonwering, een egale lichtspreiding, een vermindering van temperatuurschommelingen, decoratie en natuurlijk energiebesparing is een veelvoud aan mogelijkheden inzetbaar. Voor elke individuele situatie kan een passend scherm worden aangelegd.

Ook voor de integratie van insectengaas in het kasdek kan VB u van dienst zijn. Compacte opvouwbare systemen hebben als grote voordeel een minimum aan lichtverlies.

Interne logistiek

Voor een optimale benutting van het beschikbare kasoppervlak biedt VB u diverse logistieke teeltoplossingen. Niet alleen componenten voor intern transport zoals rolcontainers, transportwagens en banden of lopende bandsystemen, maar ook automatisering op maat. Met oog voor detail denken we graag met u mee, met als doel besparingen in arbeid en optimalisatie van de ruimtebenutting te realiseren.

Water- en elektrotechnische installaties

De kwaliteit en betrouwbaarheid van watertechnische en elektrotechnische installaties in de tuinbouw is van doorslaggevend belang. Daarnaast is de sturing van alle systemen in de kas noodzakelijk voor een optimale groei en productie. Voor de Nederlandse markt werkt VB daarom nauw samen met gespecialiseerde toeleveranciers op dit gebied.

Voor de exportprojecten verzorgen wij het totale pakket door middel van integratie van de diverse gewenste systemen. Geavanceerde en innovatieve methoden op het gebied van water en elektra worden op deze manier in de totaalprojecten gerealiseerd.

Lees meer over deze oplossing