Bekijk de vacatures

Complete projecten

Bij de realisatie van een compleet tuinbouwproject komt veel meer kijken dan de kas alleen. Daarom is het veel efficiënter om de complete realisatie door één partij te laten coördineren. Voor internationale opdrachtgevers levert VB niet alleen de kas, maar ook alle bijbehorende installaties tot en met het teeltmanagement.

Kassenbouw

De kas is de belangrijkste bescherming voor uw gewas. Met de kasconcepten van VB investeert u in een technisch hoogstaande en duurzame oplossing. Voor alle klimaatgebieden realiseren we de ideale kas, met een hoge lichtdoorlaat en een laag energieverbruik.

Technische installaties

Naast de kas levert VB ook alle technische installaties en systemen. Door een nauwe samenwerking met een vast netwerk van toeleveranciers en partners is een optimale integratie verzekerd. Dus: een scherpere planning en lagere kosten!

Complete kassenbouwprojecten overal ter wereld

VB realiseert kassenbouwprojecten waar ook ter wereld. Die leveren we compleet met alle installaties. Door de optimale integratie van de kas en de techniek ontstaat het beste klimaat voor uw gewas. En vergeet de andere voordelen niet van een totaalconcept: de regie blijft in handen van één partij. Als system integrator zijn we gewend planningen en afspraken te coördineren. Van het allereerste advies tot en met de oplevering heeft u maar één aanspreekpunt.

Betrouwbare netwerkpartners

De realisatie van de kas is in onze handen. Voor technische installaties en systemen werken we samen met een partners uit ons eigen netwerk. Eén voor één specialisten op hun eigen terrein. Die net als wij kunnen beantwoorden aan de hoogste eisen. En bekend zijn met de normeringen en regelgeving op elk gebied. Door die combinatie van specialismen leveren we maatwerk, afgesteld op lokale omstandigheden.

Compleet is compleet

  • Kasconstructies en bedrijfsruimten
  • Verwarmings- en koelinstallaties
  • Scherming en verduistering
  • Intern transport en logistieke teeltsystemen
  • Watertechnische en elektrotechnische installaties
  • Groelichtinstallaties, ook op basis van LED-technologie
  • Projectmanagement en teeltbegeleiding