Bekijk de vacatures

Energienetwerken

Ontwerpen en aanleggen van warmtenetwerken voor de industrie en (glas)tuinbouw. Met onze ruime ervaring helpen we u verder. Zo duurzaam mogelijk.

Warmte en energie om te delen!

VB heeft een ruime ervaring met het ontwerpen en aanleggen van warmtenetwerken voor de industrie en de glastuinbouw. Wij lopen voorop in de nieuwste toepassingen en technieken en voeren het gehele project zorgvuldig voor u uit. Met de toepassing van restwarmte en geothermie doen we dat zo duurzaam mogelijk.

Met een halve eeuw ervaring in verwarming en de knowhow van de meest innovatieve technieken, zoals geothermie, warmtenetwerken, warmtebuffersystemen, warmte/kracht-installaties en warmtepompen, kunnen we ieder energieproject op maat realiseren. Op deze manier bent u verzekerd van optimale omstandigheden voor uw product, een efficiënte energiebeheersing én minimale milieubelasting.

Het complete traject in één hand

VB heeft alle knowhow voor de realisatie van energieprojecten in eigen huis. Zo zijn we specialist in de aanleg van leidingnetwerken om (rest)warmte te distribueren. Zekerheid staat voorop: we zijn onder meer ISO 9001:2015 en VCA** gecertificeerd. Waar nodig werken we nauw samen met andere specialisten, zoals voor het boren van ondergrondse bronnen.

Lees meer over deze oplossing